Mensen met een zorgprofiel

Gelaatsverzorging: met respect voor de huid en haar eventuele problemen pas ik als professional een verzorging op maat toe, die je huid de nodige ‘boost’ geeft om opnieuw te stralen.

Hand-, voet- en nagelverzorging: ook de problematiek van de huid en de nagels van handen en voeten is me niet vreemd Jouw handen en nagels worden dan ook gepast verzorgd, rekening houdend met de specifieke problemen die kunnen teweeg gebracht worden door bepaalde behandelingen tegen de ziekte

Massage: de specifieke herbalanceringsmassage mag zonder problemen toegepast worden waarvan de klant/patiënt ten volle kan genieten

Make up: ook hier kan ik als kanker beauty professional je uiterlijke ik een opkikker geven het her- en bijtekenen van wenkbrauwen is me niet vreemd. En met de juiste poeder, een vleugje blush en een verzorgende lippenstift begin je vanzelf weer te stralen!

Luisterend oor: last but not least, bij mij hoef je niets te verbergen. Als het oplucht om je verhaal te doen, aarzel dan niet. Ik kreeg namelijk ook op dit vlak heel wat bagage mee en kan dus voor jou een extra steun zijn tijdens dit proces.

Meer weten?

Maak dan nu je afspraak om jouw behandeling te bespreken op onderstaande gegevens.

T: +32 (0)478 35 69 33
E: info@bellavistasalon.be

Contacteer ons