Make-up

Neem je eerste stap naar een natuurlijke, veilige en gezonde schoonheidsroutine met Bellápierre minerale cosmetics. Bellápierre offert een volledig assortiment aan van minerale make-up en huidverzorging waar je van droomt, hierdoor zie en voel je je gegarandeerd als een godin. Met 100% minerale make-up zal je huid er niet enkel fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen!

De ingrediënten van Belllapierre zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten, het verbetert uw teint met elk gebruik en zorgt voor een onberispelijke afwerking elke keer dat u het product gebruikt. Van de basis voor uw huid tot aan de finishing touch de mascara, de Bellápierre minerale cosmeticalijn verbetert uw natuurlijke schoonheid. Dit doet ze door het creëren van een jonge uitstraling en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

De Mineral Foundation is een alles-in-1 product dat de volledige dekking van de foundation, conceal en ‘setting powder’ met SPF 15+ aanbiedt. Door het gebruik van de professionele borstels voor elke toepassing, geeft onze minerale foundation al de dekking die u nodig heeft. En dit terwijl het uw natuurlijke huidskleur benadrukt. Neem afscheid van ongelijke make-up en zeg hallo aan minerale foundation! Onze Minerale Foundation kan ook gemengd worden met onze natuurlijke gezichtscrème om zo een vloeibare minerale foundation te verkrijgen.

Voor een compleet mineraal make-uppakket kan je onze Minerale Oogschaduw of Shimmer Powders gebruiken met onze mengproducten. Niet alleen is dit product een oogschaduw, maar het is ook een Eyeliner, een mascara, een lipkleur, een nagellak, een blush en een body shimmer/highlight en dit in een groot assortiment aan natuurlijke complimenterende minerale cosmetica kleuren.

Meer weten?

Maak dan nu je afspraak om jouw behandeling te bespreken op onderstaande gegevens.

T: +32 (0)478 35 69 33
E: info@bellavistasalon.be

Contacteer ons